kuantantv

๐ŸŒน JOM ORDER ๐ŸŒน . . ๐ŸŽ€ EVENT AVAILABLE ๐ŸŽ€ . ๐ŸŽˆBirthday surprise ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽˆAnniversary๐Ÿ’ ๐ŸŽˆConvocation ๐ŸŽˆSay sorry ๐Ÿ™ˆ ๐ŸŒธ Add-On items[ kfc | mcd | secret recipe | kula ๐Ÿฐ cakes | balloons ] ๐ŸŒธ 2-3 days before event ๐Ÿ˜† kalau last minute ade charge tambahan gaiss ๐ŸŒธ Screenshot yang uols berkenan๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 010-9063112/014-5152492 ( whatsapp only) ๐Ÿ  Area Kuantan ( Delivery charge ikut kawasan โ˜บ๏ธ) . . P/s: boleh pilih nk fresh ๐ŸŒน flower or plastic . . #kuantansuprisedelivery #kuantan #kuantanpahang #kuantandessert #kuantandeliverysurprise #kuantanchocolatebouquet #suprisedeliverymurah #suprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykuantan #chocolatebouquetmurah #sayajual #sayajualchocolatebouquet #kuantantv #kuantanfood #kuantanpahang #flowerbouquetkuantan #kuantan #kulacakes #deliverysurprise #pekanpahang #bazarpaknilmurah #birthdaysuprisekuantan #chocolatebouquetkuantan #bazarkuantan #bouquetkuantan #bouquetmurah #sayajualchocolatebouquet #bouquetbunga

Wuja Pinkish untuk menyelesaikan masalah kulit anda ๐Ÿ˜ Rasa pun sedap. Masam masam manis gitu. . Berminat boleh dm kakni ๐Ÿ˜‰ . #jrm #jrmkuantan #jamuratumalayakuantan #jamuratumalaya #pengedarjrmkuantan #codkuantan #carbootkuantan #kuantantv

๐ŸŒน #feedbackcustkuantancustombouquet ๐ŸŒน . . ๐ŸŽ€ SUPRISE BIRTHDAY ๐ŸŽ€ . . ๐ŸŽˆLocation : BATU 3 ๐ŸŽˆPakej : Chocolate Bouquet+Kek . . ๐Ÿ“ฒ010-9063112/014-5152492 ( whatsapp only) ๐Ÿ  Area Kuantan ( Delivery charge ikut kawasan โ˜บ๏ธ) . . #kuantansuprisedelivery #kuantan #kuantanpahang #kuantandessert #kuantandeliverysurprise #kuantanchocolatebouquet #suprisedeliverymurah #suprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykuantan #chocolatebouquetmurah #sayajual #sayajualchocolatebouquet #kuantantv #kuantanfood #kuantanpahang #flowerbouquetkuantan

๐ŸŒน JOM ORDER ๐ŸŒน . . ๐ŸŽ€ EVENT AVAILABLE ๐ŸŽ€ . ๐ŸŽˆBirthday surprise ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽˆAnniversary๐Ÿ’ ๐ŸŽˆConvocation ๐ŸŽˆSay sorry ๐Ÿ™ˆ ๐ŸŒธ Add-On items[ kfc | mcd | secret recipe | kula ๐Ÿฐ cakes | balloons ] ๐ŸŒธ 2-3 days before event ๐Ÿ˜† kalau last minute ade charge tambahan gaiss ๐ŸŒธ Screenshot yang uols berkenan๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 010-9063112/014-5152492 ( whatsapp only) ๐Ÿ  Area Kuantan ( Delivery charge ikut kawasan โ˜บ๏ธ) . . P/s: boleh pilih nk fresh ๐ŸŒน flower or plastic . . #kuantansuprisedelivery #kuantan #kuantanpahang #kuantandessert #kuantandeliverysurprise #kuantanchocolatebouquet #suprisedeliverymurah #suprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykuantan #chocolatebouquetmurah #sayajual #sayajualchocolatebouquet #kuantantv #kuantanfood #kuantanpahang #flowerbouquetkuantan #kuantan #kulacakes #deliverysurprise #pekanpahang #bazarpaknilmurah #birthdaysuprisekuantan #chocolatebouquetkuantan #bazarkuantan #bouquetkuantan #bouquetmurah #sayajualchocolatebouquet #bouquetbunga

โฐWaktu beroperasi : โ€ข Isnin - Sabtu 1:00 PM - 1:00 AM โ€ข Jumaat 3:00 PM - 1:00 AM *Tutup setiap hari Ahad. Contact : 017-2887978 (Yoejie) Jangan lupa follow dan like instagram kami : @scumbagbones_barbershop. โœ‚๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ #kuantanbarber #kuantanbarbershop #kuantancafe #kuantanpahang #kuantantv #kuantantown #barbershop #barberlife #barberlove #haircut #shave #fadehaircut #hairstyles #upthebarber #scumbagbonesbarbershop #pelakcafe #kuantanfornia #kuantan #wargakuantan

How was your monday ? . . let it be more awesome when you do your hairstyle at #sevensinatrabarbershop . . any inquiry do DM ๐Ÿค“ CUTโ€ขSHAVEโ€ขROCKNROLL๐Ÿ˜Ž . . ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ . #7sinatra #sevensinatra #7sinatrastreetcafe #7sinatrapomade #sevensinatrafamily #kuantan #pahang #utc #pahangtourism #wargakuantan #ecm #telukcempedak #bestinkuantan #kuantantv #pomade #pomademurah #sinibarberbaek #trustyourbarber #localbarber #malaysiabarbershopconnect #barberlife #barbergang #barbershop #barbermy #thebarberpost #barber

Kami jual @retrobee_official pomade , come and get yours here ! Operation Hours : โฐ Mon-Sat : 1:00pm - 1:00am Friday : 3:00pm - 1:00am CLOSED ON SUNDAY Location : Above Pelak Cafe ! ๐Ÿฝ โœ‚๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ #kuantanbarber #kuantanbarbershop #kuantancafe #kuantanpahang #kuantantv #kuantantown #barbershop #barberlife #barberlove #haircut #shave #fadehaircut #hairstyles #upthebarber #scumbagbonesbarbershop #pelakcafe #kuantanfornia #kuantan #wargakuantan #support

๐ŸŒธ MANIS ๐ŸŒธ Manis nya berbaju raya dan pakai bawal by Apijah ni kemas je customer saya sorang ni. Salah sorang loyal customer ni! Dapat la free gift sebab selalu beli. Heheehe. Bawal pepatung kecil ni masuk combo 3 RM80. Boleh campur design lain sebab korang mesti suka tukar2 design tudung kan. Takla boring nanti nak pegi kerja pon excited je! ๐Ÿค— Ws kakak : 011-1024 1607 #bawallovers #bawalmurah #borongmurah #borongbawal #bawalmanik #bawalbatutabur #tudungbawal #bawalswarovski #kuantan #kuantantv

๐ŸŒธCANTIKNYA! ๐ŸŒธ Sapa nak cantik comel macam kakak ni meh la beli BAWAL BEADS SWEETY. Yang ni code LIGHT MILO. Comel sangat beads dia warna pink. Masuk mesin basuh pon tak tercabut beads ๐Ÿ‘๐Ÿผ Sekarang ada promotion untuk combo taw! So beli 3 helai dah dapat harga promotion boleh share dengan adik beradik atau kawan2. Nak buat untuk tudung bridesmaid pon cantik sangat ๐Ÿ˜ Ws kakak : 011-1024 1607 #bawalmurah #bawallovers #bawalplain #bawalmanik #bawalbatutabur #tudungbawal #tudungpeople #borongmurah #kuantan #kuantantv

Vinifera CC Cream bagus untuk tutup segala cela di wajah. Boleh guna untuk pergi majlis rasmi atau kasual. . FREE COD KUANTAN DM untuk order ๐Ÿ˜‰ . #jrm #jrmkuantan #jamuratumalayakuantan #jamuratumalaya #pengedarjrmkuantan #codkuantan #carbootkuantan #kuantantv

LAST CALL! LAST CALL! LAST CALL! Peminat Putik Telaga Dara, Mustanir, dan Kurma Dhuha wajib grab sementara ada masa lagi ni ๐Ÿ˜ Murr murr je. . Berminat boleh dm kakni ๐Ÿ˜‰ . #jrm #jrmkuantan #jamuratumalayakuantan #jamuratumalaya #pengedarjrmkuantan #codkuantan #carbootkuantan #kuantantv

๐ŸŒน JOM ORDER ๐ŸŒน . . ๐ŸŽ€ EVENT AVAILABLE ๐ŸŽ€ . ๐ŸŽˆBirthday surprise ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽˆAnniversary๐Ÿ’ ๐ŸŽˆConvocation ๐ŸŽˆSay sorry ๐Ÿ™ˆ ๐ŸŒธ Add-On items[ kfc | mcd | secret recipe | kula ๐Ÿฐ cakes | balloons ] ๐ŸŒธ 2-3 days before event ๐Ÿ˜† kalau last minute ade charge tambahan gaiss ๐ŸŒธ Screenshot yang uols berkenan๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 010-9063112/014-5152492 ( whatsapp only) ๐Ÿ  Area Kuantan ( Delivery charge ikut kawasan โ˜บ๏ธ) . . P/s: boleh pilih nk fresh ๐ŸŒน flower or plastic . . #kuantansuprisedelivery #kuantan #kuantanpahang #kuantandessert #kuantandeliverysurprise #kuantanchocolatebouquet #suprisedeliverymurah #suprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykuantan #chocolatebouquetmurah #sayajual #sayajualchocolatebouquet #kuantantv #kuantanfood #kuantanpahang #flowerbouquetkuantan #kuantan #kulacakes #deliverysurprise #pekanpahang #bazarpaknilmurah #birthdaysuprisekuantan #chocolatebouquetkuantan #bazarkuantan #bouquetkuantan #bouquetmurah #sayajualchocolatebouquet #bouquetbunga

๐ŸŒน JOM ORDER ๐ŸŒน . . ๐ŸŽ€ EVENT AVAILABLE ๐ŸŽ€ . ๐ŸŽˆBirthday surprise ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽˆAnniversary๐Ÿ’ ๐ŸŽˆConvocation ๐ŸŽˆSay sorry ๐Ÿ™ˆ ๐ŸŒธ Add-On items[ kfc | mcd | secret recipe | kula ๐Ÿฐ cakes | balloons ] ๐ŸŒธ 2-3 days before event ๐Ÿ˜† kalau last minute ade charge tambahan gaiss ๐ŸŒธ Screenshot yang uols berkenan๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 010-9063112/014-5152492 ( whatsapp only) ๐Ÿ  Area Kuantan ( Delivery charge ikut kawasan โ˜บ๏ธ) . . P/s: boleh pilih nk fresh ๐ŸŒน flower or plastic . . #kuantansuprisedelivery #kuantan #kuantanpahang #kuantandessert #kuantandeliverysurprise #kuantanchocolatebouquet #suprisedeliverymurah #suprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykuantan #chocolatebouquetmurah #sayajual #sayajualchocolatebouquet #kuantantv #kuantanfood #kuantanpahang #flowerbouquetkuantan #kuantan #kulacakes #deliverysurprise #pekanpahang #bazarpaknilmurah #birthdaysuprisekuantan #chocolatebouquetkuantan #bazarkuantan #bouquetkuantan #bouquetmurah #sayajualchocolatebouquet #bouquetbunga

PROMO MUSTANIR dan ROYAL V pun ada!!! Mai cepat cepat topup stok sebelum promo habis Ahad ni ๐Ÿ˜ฑ . DM untuk order/sebarang pertanyaan . #jrm #jrmkuantan #jamuratumalayakuantan #jamuratumalaya #pengedarjrmkuantan #codkuantan #carbootkuantan #kuantantv

Saturday Chillinโ€™ Vibes. โ˜•๏ธ๐Ÿฝ #brewandbutter