yes

Życie toczy się dalej każdy się zmienia nawet ty chodź zazwyczaj tego nie widzisz... #instagirl #tubmlrgirl #prestiżgirl #snapgirl #fame #filters #follow #f4f #l4l #look #like #poland #prestiż #pasja #nomore #yes #onelife

Ada yang tanya saya kenapa dy pakai nucifera ni gusi dia pedih . First, korang kena makesure berus gigi yang korang pakai tu tak kembang. Kalau berus gigi dah kembang please tukar berus gigi. Second, cara yang betul untuk pakai nucifera ni kena gosok slow2 dulu sampai arang tu cair baru boleh kuat sikit. Kalau dari mula main tonyoh je memang akan luka . Dua ni je penyebab gusi korang luka. So take noted tau. Ada yg jadi mcmni bila sy guide balik baru ok dan dah nampak kesan dah . Kuncinya kena sabarrrrr. Setiap org tu tak sama. Makesure kurangkan minum caffein, merokok dan semua faktor yg menyebabkan gigi kuning (nanti sy share ni). InsyaAllah akan nampak kesan positive🌹🌹 . . Nak gigi putih berseri2? Jum Whsap Iman😁😀 . Nurul Iman💓 📲0182998760 Agent Sah Nucifera . . #gigiputih #nucifera #putihkangigi #teethwhitening #flos #gigikuning #merokok #caraputihkangigi #brace #rawatangigi #ubatgigi #aranggigi #arang #testimoninucifera #yes #gigiberkerak #infonucifera #Nuciferateethwhitening #TestimoniNucifera